Online-Recepten

Pasta met walnotenpesto

Ingrediƫnten voor 4 personen:
2 teentjes knoflook
50 g parmezaanse kaas
45 g walnoten
15 g peterselie
6 el olijfolie
zout, peper
1 courgette van 400 g
400 g pasta

Bereidingswijze:
Pel de knoflook.
Hak de walnoten, peterselie en knoflook fijn in de keukenmachine.
Meng de geraspte kaas erdoor.
Schenk de 5 el olie in een dun straaltje erbij en breng het geheel naar smaak met zout en peper.
Was de courgette snijd hem en in repen met de kaasschaaf.
Snijd de repen in smalle linten.
Kook de pasta beetgaar volgens gebruiksaanwijzing.
Verhit vervolgens de rest van de olie in een pan en bak de courgettelinten ca. 4 minuten.
Mengen de pasta en courgette en verdeel het over vier borden.

Pasta met walnotenpesto foto